GuidePedia

0

Το 4% των επίσημων Άθεων εν Ελλάδι, ζητά να επιβάλει τα δικά του πιστεύω στο 96% των επισήμων Ορθοδόξων Χριστιανών...Κατά τα άλλα.. Δημοκρατία!

Του Γιώργου Χαρίτου

Σύμφωνα με ‘’έρευνα’’ όπου έκανε ο ΑΝΤ1 αναφέρει πως η επίσημη ένωση ‘’Άθεων Ελλήνων’’ ζητεί- η ορθότερα απαιτεί- τον πλήρη διαχωρισμό κράτους Εκκλησίας. Βέβαια αυτό επεκτείνεται στο μάθημα των Θρησκευτικών, της προσευχής στα σχολεία, των Εικόνων σε Δημόσια κτήρια και πάει λέγοντας καλύπτοντας και πολλούς άλλους τομείς. Βέβαια στο τέλος ανέφερε και το τρομακτικό ποσοστό των δεδηλωμένων άθεων στην Ελλάδα όπου αγγίζει τον τρομερό αριθμό του…4% , εν αντίθεση με τον δεδηλωμένο αριθμό των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών όπου αγγίζει το 96% . Εν συνεχεία ζητάνε την αλλαγή του Συντάγματος, και ειδικότερα του άρθρου όπου ορίζει ως επίσημη θρησκεία την Ορθοδοξία. Βέβαια δεν μας λένε πως θα τα πραγματοποιήσει αυτά το 4% .. Δια τις Βίας; Διότι διαφορετικά, και βάση με δημοκρατικές διαδικασίες το 96% έχει τον κύριο λόγο.

Βέβαια η Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού, ποτέ δεν υποχρέωσε κανέναν άνθρωπο να ακολουθήσει τον Ιησού Χριστό και την Εκκλησία Του. Σεβάστηκε πρώτη από όλους την Ανεξιθρησκία, και δείγμα αυτού είναι πως ο πρώτος αυτοκράτορας όπου δια διατάγματος έδωσε Ανεξιθρησκία στους κατοίκους της οικουμένης ήταν ο Μέγας και Άγιος Κωνσταντίνος.

Ο Σωτήρας μας, μας έδωσε την ελευθερία της βουλήσεως την οποία η εκκλησία διατηρεί εις τους αιώνες και δεν επιβάλει σε κανέναν τίποτα. 

Κατηγορούν την Εκκλησία, πως βαπτίζουν τα νεογέννητα ‘’αναγκάζοντας’’ τα να γίνουν Χριστιανοί. Αυτό βέβαια δεν στέκει, διότι πόσοι και πόσοι άνθρωποι δεν επέλεξαν στην συνέχεια της ζωής τους, να αλλάξουν πίστη, ή και να καταφύγουν στην Αθεΐα. Αλλά η Εκκλησία είναι υποχρεωμένη να δώσει σε όλον τον κόσμο την επιλογή προς τον δρόμο της σωτηρίας της Ψυχής και του σώματος. Είναι υποχρεωμένη να ντύσει κάθε μικρή ψυχή με τον ίδιο τον Χριστό. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του κάθε ανθρώπου να επιλέξει τον δρόμο του. Άραγε όταν ένα νεογέννητο παιδί γεννηθεί δεν τον ντύνουν ώστε να μην κρυώσει και να το διαφυλάξουν από το κρύο, ώστε να μείνει ζεστό; Πόσο λογικό θα ήταν να το ρώταγαν αν θα ήθελε να ντυθεί;

Βέβαια ο παραλογισμός των Φασίστων Αθέων εν Ελλάδι- η φωνή των οποίων πλέον εκφράζετε και από κυβερνητικά στελέχη- έχει φτάσει σε τέτοια σημεία, ώστε ως άλλοι Στάλιν και ως άλλοι Χίτλερ, θέλουν να κυνηγήσουν τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, στέλνοντας τους για ακόμα μία φορά ως άλλος Νέρωνας και ως άλλος Διοκλιτιανός στην πυρά.  

Αλλά ένα δεν μπορούν να καταλάβουν, διότι στερούνται Εθνικής συνειδήσεως. Διότι Εθνική συνείδηση από τις συστάσεως του Νεοελληνικού Κράτους έχει συνδεθεί με την Ορθοδοξία. Μία Ορθοδοξία όπου ρίζωσε μέσα στο Ελληνικό Πνεύμα και μαζί δημιούργησαν τον τεράστιο Ελληνορθόδοξο Πολιτισμό, όπου ξεκινά να πηγάζει από τα χρόνια του Βυζαντινού Κράτους.

 Έναν Ελληνορθόδοξο πολιτισμό όπου ‘’κέρδισε’’ αμέτρητους λαούς, και έδωσε το σήμα της Επ-Αναστάσεως σε πολλούς Λαούς της Ευρώπης αλλά και του κόσμου!

Διότι η Ανάσταση του Κυρίου έφερε την Επ-Ανάσταση στον Κόσμο! Πάσα η κτίσης γέμισε Φως λαμπρό, το Φως του Κυρίου! Ένα φως όπου ορισμένοι με φασιστικές μεθόδους ανά τους αιώνες προσπαθούν να πολεμήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα!

Κλείνοντας επισυνάπτουμε μία φράση του οπλαρχηγού της Ελληνικής Επ-Αναστάσεως, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, εξαιρετικά αφιερωμένη  σε όλους αυτούς που θέλουν να βγάλουν τον Χριστό από την Ορθόδοξη-με τις όσες αμαρτίες και αν έχει- Ελλάδα μας.


‘’Εμείς θα ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ μια πατρίδα όπου θα έχει για κεφαλή της Τον ΧΡΙΣΤΟ και όχι τους Ανθρώπους’’

Δημοσίευση σχολίου

 
Top