GuidePedia

0

Έλληνα παίρνεις και πίνεις γάλα ΔΕΛΤΑ? Ναι είπες…? Δες τώρα και τι σκατά πίνεις..
πηγή φωτογραφίας lithosfotos.blogspot.gr

olasthnfora2.blogspot.gr

Μόνο.. Ελληνικό φαίνεται πως δεν είναι το γάλα της Ελληνικής εταιρίας ΔΕΛΤΑ. Γάλα Τσεχίας, και Ουγγαρίας φαίνεται πως επιλέγει η εταιρία για την προμήθεια της ελληνικής κοινωνίας, ενώ το ελληνικό γάλα μένει κάπου στα αζήτητα. Αφορμή της είδησης αυτής η παραπάνω φωτογραφία που αν είχε στόμα θα μίλαγε, και θα εξύβρισε τους κατόχους της εταιρίας αυτής, αφού την ώρα που οι Έλληνες κτηνοτρόφοι χρειάζονται στήριξη φαίνεται να την δίνει σε κτηνοτρόφους ευρωπαϊκής προελεύσεως. Καλό θα είναι οι Έλληνες καταναλωτές να γνωρίζουν από εδώ και στο εξής τι τρώνε και τι πίνουνε, τουλάχιστον να μην μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.
Παρακάτω μπορούμε να διακρίνουμε και σε άλλη συσκευασία γάλατος την Ουγγρική προέλευση της.

πηγή φωτογραφίας lithosfotos.blogspot.gr

Το τραγικό όμως φαίνεται να μην σταματά εδώ.! Ο Περισσότερος κόσμος, πλέον που ενδιαφέρετε για ελληνικά προϊόντα κοιτάει τον κωδικό που έχει και έπειτα  αγοράζει το συσκεύασμα, νομίζοντας πως είναι και ελληνικό το ίδιο το προϊόν( Ελληνικός Κωδικός 520...) Και αυτό γιατί η στα γάλατα της εταιρίας διακρίνετε το 520 πράγμα όμως που πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρίας της ίδιας και όχι του προϊόντος της, όπως το Γάλα!
πηγή φωτογραφίας lithosfotos.blogspot.gr
Το ίδιο συμβαίνει και με το milko, το γνωστό σε όλους σοκολατούχο γάλα, που εδώ όμως η εταιρία φαίνεται να αλλάζει.. γούστο και να επιλέγει Γερμανικό Γάλα! Το ελληνικό πάντως παραμένει εκτός!

Από εδώ και πέρα είναι στην ευθύνη του καθενός τι θα παίρνει, και ποιους θα στηρίζει..Η Εταιρία πάντως δεν επιλέγει ότι και ότι, αλλά γνωρίζει πολύ καλά της ξένες επιλογές της!
πηγή φωτογραφίας lithosfotos.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top