GuidePedia

0
1Σύμφωνα με την aftonomi.gr δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας έκανε ο μεθύστακας-όπως τον χαρακτηρίζει- ψευτοπαππάς του Ελμπασάν Nikoll Marku ο οποίος ηγείται της ανύπαρκτης «Εθνικής Αλβανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας».

Σύμφωνα με την aftonomi "o μεθύστακας Μάρκου ζήτησε την αλλαγή των νομών του Συντάγματος που αναφέρονται στις κυρώσεις για την θρησκεία. Ζήτησε από τους «πιστούς» να μποϊκοτάρουν οποιαδήποτε θρησκευτική τελετή η οποία γίνεται στην ελληνική γλώσσα, εξαιρώντας της περιοχές όπου διαβιεί η Εθνική Ελληνική Μειονότητα η οποία όπως υποστηρίζει ο ανεκδιήγητος Μάρκου «δεν είναι αυτόχθονη». Ταυτόχρονα κάλεσε τους πολιτικούς της Αλβανίας να μην παραβρεθούν στην Θεία Λειτουργία του Πάσχα. Μάλιστα ο «υπηρέτης του χρήματος» Μάρκου, ζητάει να αφαιρεθούν οι τιμητικές διακρίσεις που έχουν αποδοθεί στον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο από τον πρώην Πρόεδρο της χώρας Μπαμίρ Τόπι και τον αρχηγό του ΣΚ Εντι Ράμα με την ιδιότητα του δημάρχου των Τιράνων.

Από το παραλήρημα του δεν γλύτωσε ούτε ο εκπρόσωπος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στο Αλβανικό Κοινοβούλιο κ. Βαγγέλης Ντούλες. Λόγο της στάσης που κράτησε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ απέναντι στο εμετικό «τσάμικο ψήφισμα» ο ψευτοπαππάς Μάρκου τον αφορίζει από την ανύπαρκτη «Εθνική Αλβανική Ορθόδοξη Εκκλησία» «έως ότου ο κ. Ντουλες να μεταρρυθμίσει την ψυχή του προς όφελος του κράτους στο οποίο ζει» δήλωσε ο «υπηρέτης του χρήματος» Μάρκου."
 http://www.agioritikovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top