GuidePedia

0
9125

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.GR| Για τον μόνο λόγο που πρέπει να παραπεμφθεί το θέμα στην ΔΙΣ είναι για να δώσουν συγχαρητήρια στον Σεβ. κ.κ.Ιερεμία, διότι είχε παραγίνει το κακό με τους εκάστοτε πολιτικούς. Μπράβο και πάλι μπράβο στον άγιο Γόρτυνος που δεν υπέκυψε στις θελήσεις τις εκάστοτε διοίκησης που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς κανέναν απόλυτο έλεγχο. Μπράβο σε αυτόν τον επίσκοπο μόνο και μόνο διότι τηρεί τον τίτλο που του δόθηκε εκ Θεού. Επί-σκοπεί ως στρατιώτης Χριστού την Εκκλησία και δεν την αφήνει έρμαιο των εκάστοτε λύκων. Αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα, και συγχαρητήρια δεν θα πάρει από την ΔΙΣ, θα είναι και η πρώτη επίσημη επέμβαση του κρατικού μηχανισμού στα εσωτερικά της εκκλησίας. Γιατί άλλωστε πίρε τηλέφωνο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος την πρόεδρο της βουλής, και όχι τον Σεβασμιώτατο κ.κ Ιερεμία; τι φοβάται ἠ τι περιμένει από την άθεη και αριστερή κυβέρνηση η Εκκλησία του Χριστού; Η Εκκλησία δεν πρέπει να φοβάται τίποτα. Κεφαλή Της είναι ο Κύριος και κανείς άλλος Μακαριώτατε.

Αντιγράφουμε την είδηση από romfea.gr

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και ενημερώθηκε για το ατυχές γεγονός που συνέβη στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλόπολης.

Ο Αρχιεπίσκοπος παρέπεμψε το θέμα προς συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2 Μαρτίου ε.ε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top