GuidePedia

0
Εκ της Θεολογικής Σχολής




Α)  Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών που εισάγονται με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ ή ΕΠΑΛ Α΄ στο Τµήµα Θεολογίας, για το ακαδ. έτος 2014-15, θα πραγματοποιηθούνκατά αλφαβητική σειρά 

την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. 
( επίθετα ονομάτων από Α - Κ )
και 
την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. 
( επίθετα ονομάτων από Λ - Ω )

στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τμήματος Θεολογίας (κτήριο Θεολογικής Σχολής, Πανεπιστημιούπολη, Άνω Ιλίσια, 2ος όροφος).

            
Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο).

             
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1.     Φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου λυκείου

2.     Φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης.   
  Αν η βεβαίωση πρόσβασης έχει εκδοθεί από ιδιωτικό σχολείο, τότε αυτή θα πρέπει να φέρει βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται το σχολείο.

3.     Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου

4.     Βάσει της εγκυκλίου απαιτούνται (4)τέσσερεις φωτογραφίες.

Επι της ουσίας όμως  δύο (2) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας είναι αυτές που θα κατατεθούν άμεσα κατά την διαδικασία της εγγραφής. 

Βραχυπρόθεσμα (και σε κάθε περίπτωση πάντα μετά τις ημερομηνίες εγγραφής), άλλες δύο ( 2) φωτογραφίες επιπλέον  θα χρειαστούν μόνον στην περίπτωση που ο νεοεισαγόμενος φοιτητής επιθυμεί, την εκδοση (εάν βεβαίως το δικαιούται) ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ και ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ. 
5.      Πρωτότυπο Αποφοιτήριο (Πιστοποιητικό Διαγραφής) σε περίπτωση που ο υποψήφιος είναι ήδη εγγεγραμμένος σε κάποια άλλη Σχολή ή Τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης


............................................................................................................................................

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Είναι αυτονόητο, ότι οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να φέρουν μαζί τους ένα μπλε στυλό διαρκείας για τη συμπλήρωση των εγγράφων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top