GuidePedia

0
katanixis.blogspot.gr

Ενημερωθήκαμε πως η εξόδιος ακολουθία του Νικόλαου Σωτηρόπουλου, θα γίνει από την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ «ΜΥΡΤΙΑΣ» ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ αύριο το απόγευμα 


Καθόλου τυχαίο, αλλά πολύ σημαδιακό είναι ότι έφυγε το γνησιότερο, πιστότερο και πλέον υπάκουο τέκνο του π. Αυγουστίνου έφυγε για την αιωνιότητα σήμερα που συμπληρώνονται 4 ακριβώς χρόνια από τότε που έφυγε για την αιωνιότητα ο πνευματικός πατέρας του, ο π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ.


Έφυγε να συναντήσει τον ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ που αγάπησε και αφιερώθηκε από νεανικής ηλικίας και τον πνευματικό του πατέρα, τον π. Αυγουστίνο.

Δεν είναι για την ώρα να πούμε περισσότερα, αλλά έδειξε Ιώβεια υπομονή, μεγάλη ευγένεια, και καλοσύνη και επιείκεια προς τους πολλούς εχθρούς του, προς πολλά φθονερά ανθρωπάκια ακόμα και προς μεγάλους ψευδαδέλφους του που ο ίδιος τους χαρακτήρισε φθονερούς και μοχθηρούς και προς ανθρώπους που ανήκουν στην παρεούλα των ψευδαδέλφων.



 Αν τους φερόταν μόνο δίκαια χωρίς καθόλου επιείκεια θα θρηνούσαν ακόμα αλλά τους έδειξε μεγάλη ανοχή και επιείκεια και ευγένεια σε σχέση με αυτά που έχουν διαπράξει εναντίον του. Υπέμεινε πολλά και απερίγραπτα από όλους αυτούς. Δεν θα πούμε σήμερα περισσότερα. Την ευχή του να έχουμε όσοι τον αγαπούμε και ευχόμαστε να μας στείλει ο Κύριος πολλούς άλλους που θα ακολουθήσουν το άγιο παράδειγμα του προς δόξαν Θεού, ωφέλεια των ανθρώπων και καταισχύνη των δαιμόνων και των πολλών οργάνων του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top