GuidePedia

0
524856-maalula

Σχόλιο ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ|.GR: '' Συγκλονιστικά και αληθή όλα τα παρακάτω που γράφονται, δυστυχώς. Και ενώ εδώ στην Ελλάδα βλέπουμε.. Μουντιάλ, αδέρφια μας Χριστιανοί στην Συρίας σκοτώνονται καθημερινά για την Πίστη τους στο Χριστό.. Και εμείς εδώ απαθείς..  
Αντιγράφουμε από exapsalmos.gr

Σε 
πρόσφατη συνάντηση που είχαμε με κληρικό που ήρθε στην Ελλάδα προ ημερινών η συζήτηση που είχαμε, μας έκανε όντως να βγούμε από τα ρούχα μας, γιατί πολύ απλά έχει απόλυτο δίκιο σε κάτι που το φωνάζουμε εδώ
 και πολύ πολύ καιρό.

Μας διηγήθηκε τις καταστάσεις που ζουν τα αδέλφια μας ορθόδοξοι χριστιανοί στη ευρύτερη περιοχή της Συρίας του Ιράκ κ.τ.λ. Από τους τζιχαντιστες.

«δεν ξέρετε τι θα πει πόλεμος και ξεριζωμός για την πίστη σου» μας είπε.

«εσείς εδώ σκέπτεστε πως θα πληρώσετε λογαριασμούς, πως θα αλλάξετε αυτοκίνητο, κινητό, που θα πάτε διακοπές και άλλα τόσα αδιανόητα για μας , άλλα «φυσικά και καθημερινά για σας» ενώ εκεί κάτω γίνετε σφαγή, γίνετε γενοκτονία ορθοδόξων. Οι άνθρωποι εκτός των άμεσων αναγκών που έχουν να αντιμετωπίσουν όπως τροφή ,νερόγιατρόφάρμακα στέγη και όλα αυτά που εδώ είναι δεδομένα, αντιμετωπίζουν και τον διαρκή κίνδυνο της ζωής τους, γιατί πιστεύουν στον χριστό μας»

Αυτό που μας συγκλόνισε ήταν όταν μας είπε πως οι ισλαμιστές ζητούν από τους χριστιανούς, 7 έως 10 γραμμάρια χρυσό κάθε μήνα !!! Για να τους αφήσουν ζωντανούς. Η επιλογές που έχουν σε περίπτωση που δεν δώσουν την συγκεκριμένη ποσότητα σε χρυσό (όχι χρήματα) είναι 2, ή προσχώρηση στο Ισλάμ η θάνατος !!!
 
αλήθειες που πονάνε αδέλφια, αλλά παραμένουν αλήθειες.

Εμείς εδώ ;;;; μουντιάλ !!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top