GuidePedia

0
Ecclesia.gr
2088279Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία με μοναδικό κοινωνικό αντίκτυπο θα ζήσουν όσοι βρεθούν το βράδυ της 3ης Ιουλίου στο Ολυμπιακό στάδιο για να παρακολουθήσουν τον τελικό των διαγωνιζομένων από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "The Voice".

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό έργο της "Αποστολής", κάνοντας έτσι τους χιλιάδες μουσικόφιλους ενεργά μέλη της μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Τις λεπτομέρειες του μουσικού γεγονότος, που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του Αντέννα, αλλά και το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του ομίλου Αντ1 και της Εκκλησίας της Ελλάδος, συζήτησαν σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος με τον Αντιπρόεδρο του ομίλου κ. Θοδωρή Κυριακού, τον Γενικό Διευθυντή κ. Στρατή Λιαρέλλη και τον τραγουδιστή - συμμετέχοντα στην παραγωγή του "Voice" κ. Αντώνη Ρέμο.

Τεράστια προσπάθεια χαρακτήρισε το κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής ο κ. Κυριακού κι ευχήθηκε κι άλλες εταιρείες να συνδράμουν με τη σειρά τους το κοινωφελές έργο της Αποστολής.

Για τη συναυλία ο κ. Ρέμος δήλωσε ότι πρόκειται για ένα "ηφαίστειο αγάπης", όπου όλοι οι συντελεστές βγάζουν κάτι γόνιμο από μια μεγάλη γιορτή και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αρχιεπίσκοπο γι' αυτήν τη σύμπραξη.

Ο Μακαριώτατος από τη μεριά του δήλωσε ευτυχής για το γεγονός, σημειώνοντας ότι "η σημερινή συνάντηση έδωσε την ευκαιρία για περαιτέρω συνεργασία και σε άλλους τομείς, καθώς ο όμιλος του Αντέννα μπορεί να φέρει πιο κοντά την Εκκλησία στην Ελληνική ομογένεια".

Παράλληλα, ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής κ. Κωστής Δήμτσας ευχαρίστησε με θέρμη τους καλλιτέχνες για την πρωτοβουλία αυτή, χαρακτηρίζοντας τη συναυλία "μεγάλη αγκαλιά" και μοναδικό "μήνυμα αλληλεγγύης".
2088291
2088286
2088287

Δημοσίευση σχολίου

 
Top