GuidePedia

0
olasthnforaa.blogspot.gr
eurovisio2014

Του Γιώργου Χαρίτου

Και όμως. Μασονικά σύμβολα, κάπως ''τυχαία'' εμφανίζονταν, με μία καλύτερη ματιά, καθ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού. Άλλοτε με μεγαλύτερη ευκρίνεια και άλλοτε μπορούσαν να διακριθούν με μικρότερη. Είναι σίγουρα φανερό, πως μέσα σε μία Ευρώπη, που κυνηγάει τον Χριστιανισμό για ακόμα μια φορά στην Ιστορία, που τον εκδιώκει στην Συρία με μεγάλες απώλειες νέων ανθρώπων που μαρτυρούν τον Χριστό, την ίδια ώρα που απαγορεύεται σε πολλές πολιτείες της Αμερικής και της Ευρώπης να φορούν οι εργαζόμενοι Σταυρό, και αναμενόμενο ήταν να προωθούν ακόμα περισσότερο, σαν κάτι θετικό την Μασονία, τον τεκτονισμό, και γενικότερα όλες αυτές της παρακρατικές και αντιχριστιανικές οργανώσεις.

Δεν είναι τυχαία η κοινή πολιτική, διαφόρων κομμάτων ομοίων, ανά τον κόσμο, όπου αναφέρονται στον Χριστιανισμό, και ειδικότερα στην Ορθοδοξία, ως κάτι οπισδοδρομικό, παλαιό, ακόμα και ''απομεινάρι του Σκοταδισμού-όπως αποκαλούν τον Μεσαίωνα- στην σύγχρονη Ιστορία. Μέσα από αυτούς τους δημαγωγικούς λόγους, αλλά και άλλα τεχνάσματα όπως το παραπάνω, προσπαθούν να δείξουν στην Νεολαία, τον σύγχρονο δρόμο, η καλύτερα την ''Νέα Τάξη Πραγμάτων'' ως μία εξέλιξη της κοινωνίας, με σκοπό να τον ασπαστούν ασυνείδητα και να οδεύσουν προς τον δρόμο του Αντιχρίστου.

Πριν λίγες μέρες, μεταδόθηκε από διάφορα sait και blog το ''τσιπάρισμα'' ανθρώπων στην Σουηδία, όπου θα αγοράζουν πλέον προϊόντα μέσα από την πιστοποίηση της παλάμης την οποία και θα τοποθετούν σε ένα εξειδικευμένο μηχάνημα αναγνώρισης τους. Βέβαια όλο αυτό είναι σε πρώιμο σημείο. Στην Αμερική είδη τοποθετούνται σε ορισμένες πολιτείες, στην παλάμη η στο Μέτωπο των νεογέννητων μωρών η και μεγάλων ανθρώπων, ένα ειδικό τσιπάκι, ώστε, όπως λένε, να μπορούν να έχουν ευκολότερες συναλλαγές, αλλά και γρηγορότερη φαρμακευτική περίθαλψη.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό, όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αλλά και οι Χριστιανοί ολόκληρης της Γης, να αφυπνιστούν, μαζί με την Ιεραρχία, και να καταδικάσουν την Μασονία, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη.

Δείτε το Βίντεο..

Δημοσίευση σχολίου

 
Top