GuidePedia

0
Olasthnforaa.blogspot.gr


Του Γιώργου Χαρίτου
Ένα πρωινό, του 1917, κηρύχτηκε ο Πόλεμος κατά της Ορθοδοξίας, στην Τσαρική Ρωσία.Οι πρώτοι μάρτυρες του Πολέμου αυτού, ο Άγιος Τσάρος Νικόλαος Ρωμανώφ, η σύζυγός του τσαρίνα Αλεξάνδρα Θεοδώροβνα,οι κόρες τους Όλγα, Τατιάνα, Μαρία και Αναστασία,ο γιος τους τσάρεβιτς Αλέξιος. Μαζί τους θανατώθηκαν ο γιατρός Μποτκίν και τα μέλη του προσωπικού της τσαρικής οικογένειας, Χαρίτωνωφ, Τρουπ καιΝτεμίντοβα.
Η Ντεμίντοβα και η μικρή πριγκίπισσα Αναστασία θανατώθηκαν με χτυπήματα από ξιφολόγχες και όχι με πυροβολισμό. Έπειτα ακολούθησαν γενικές σφαγές Χριστιανών, και γενικές καταστροφές Εκκλησιών και μοναστηριών.. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας βρίσκονταν υπό διωγμό. Σύνθημα της Άθεης Κυβέρνησης '' Η Θρησκεία είναι το όπιον του Λαού''.. Οι Χριστιανοί μαρτυρούσαν τον ''Κύριο Ιησού Χριστό'' κάθε μέρα, κάθε νύχτα, και κάθε στιγμή.
Από το 1917 μέχρι το τέλος και την πτώση της Αθειστικής Αυτοκρατορίας το 1991, η ορθόδοξη Εκκλησία, δεν πτοήθηκε και δεν νικήθηκε. αναζωπυρώθηκε μέσα από τις στάχτες της, και πίρε δύναμη μέσα από την Αγιότητα των Εκατοντάδων Μαρτύρων της. Σχεδόν 20 χρόνια μετά η Ορθοδοξία στην Ρωσία, όλο και μεγαλώνει, και δυναμώνει, και υμνεί τον Κύριο.

''Τα πολλά λόγια όμως είναι περιττά'' όπως λέει και ο απλός λαός. Παρακάτω το βίντεο, δείχνει το πέρασμα της Ρωσίας, από την Εποχή των Τσάρων, στην εποχή των Άθεων μπολσεβίκων, και ξανά στην Αναγέννηση της Ορθοδοξίας από το 1995 μέχρι και σήμερα.

Δείτε το...και ''υμνείτε το Κύριο''

ανατίναξη Ορθόδοξης Εκκλησίας


Ανατίναξη Ορθόδοξης Εκκλησίας από Μπολσεβίκους

ξήλωμα Σταυρού από Τρούλο
πτώση Τρούλου
ανατίναξη Καμπαναριού
μαζικό κάψιμο Εικόνων



Δημοσίευση σχολίου

 
Top