GuidePedia

0
olasthnforaa.blogspot.gr | youtube.gr
Του Γιώργου Χαρίτου

Φωτιά και Λαύρα ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως Σεβ κ. Ιερεμίας με μέλος του Σύριζα. Αναλιτικότερα κατά την τέλεση και την λήξη του αγιασμού, σε έναν πολιτιστικό χώρο, υπό την παρουσία του Μητροπολίτη, μέλος του Σύριζα, παίρνει το λόγο, αναφέροντας πως'' Η Ορκωμοσία σύμφωνα με το σύνταγμα δεν αναφέρει παρουσία Ιερέων''.

Ο Μητροπολίτης παίρνοντας το Μικρόφωνο ξεσπά λέγοντας'' Δηλαδή δεν έπρεπε να γίνει ο Αγιασμός; Άθεη θέλετε να μας κάνετε την Ελλάδα; Δεν ντρέπεστε καθόλου''. Ο Μητροπολίτης τόνισε επίσης πως'' Εδώ είναι Πατρίδα του Αγίου Γρηγορίου του Πέμπτου.. Ντροπή σας, προσπαθείτε να κάνετε Άθεη την Πατρίδα μας''.

Στην συνέχεια κάλεσε όλους τους Ιερείς να εξέλθουν τις αιθούσης, ενώ ο Δήμαρχος της περιοχής ο οποίος ήταν καλεσμένος καλέστηκε να χαμηλώσει τους τόνους, παρακαλώντας για την εξομάλυνση της Κατάστασης.

Οι καλεσμένοι, από κάτω, υποστήριξαν τον Μητροπολίτη καλώντας τον να μην αποχωρήσει.'' Ο Λαός είναι δίπλα σας,'' φέρονται να λένε οι πολίτες από κάτω, ενώ μία άλλη φωνή ακούγετε να λέει'' Να βγει αυτός έξω'' απευθυνόμενος στο μέλος του Σύριζα.

δείτε το βίντεο..

Δημοσίευση σχολίου

 
Top