GuidePedia

0
Olasthnforaa.blogspot.gr

Ο Προθυπουργός της Νότιας Κορέας, έπειτα από τις εξοφρενικές εκτελέσεις συνεργατών του, αλλά ακόμα και του ίδιου του Θείου του, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ζητά την εκτέλεση 33 Χριστιανών, επειδή φοβάται πως θα του ανατρέψουν το... Καθεστώς.

Ακολουθεί η είδηση, όπως την βρίκαμε από το ξένο ειδησιογραφικό πρακτορείο washingtontimes.com 


Ο κομμουνιστής τύραννος της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un διέταξε την εκτέλεση 33 Χριστιανών που πιστεύεται ότι εργάζονται για Νοτιοκορεάτη βαπτιστή ιεραπόστολος Kim Jung-wook.

Ο Νοτιοκορεάτης ιεραπόστολος - ο οποίος συνελήφθη το περασμένο έτος - και οι συνεργοί του φέρεται να έχουν ιδρύσει γύρω στις 500 υπόγειες εκκλησίες.

Ο Τύπος της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι ο Kim (φώτο)κατηγορείται ότι οι 33 χριστιανοί προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση – η ίδια κατηγορία που οδήγησε στην εκτέλεση του θείου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Jang Song-thaek, και όλων των συγγενών του Jang.

Οι συνεργάτες του ιεραποστόλου θα εκτελεστούν σε ένα κελί της Υπηρεσίας Ασφαλείας, όπως ανέφερε η The Daily Mail.


Οι εκτελέσεις που ανακοινώθηκε έρχονται μόλις μια ημέρα μετά τις αναφορές που λένε ότι το νούμερο δύο της Βόρειας Κορέας, οChoe Ryong Hae, έχει καιρό να εμφανισθεί σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις που κανονικά θα είχε  παρακολουθήσει - τροφοδοτώντας τις φήμες ότι ίσως είναι ο τελευταίος που πρέπει να «καθαριστεί» από τον Κιμ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top