GuidePedia

0
olasthnforaa.blogspot.gr

Του Γιώργου Χαρίτου



Μία πρωτοφανούς αγριότητα συνέβει σε βάρος των Χριστιανών γονέων στην Γερμανία. Την ίδια στιγμή που στην χώρα μας, οι gay Κοινότητες δημιουργούν ξέφρενες ''παρελάσεις'', την ίδια στιγμή που προασπίζονται τα δήθεν δικαιώματα τους προτάσσοντας κάτι το παρα φύση, ως εκ φύσεως ομαλό, την ίδια δυστυχώς στιγμή που το Ελληνικό κράτος τους στηρίζει, αφού δεν αποφασίζει να πάρει ένλογη θέση, στην Γερμανία προτάσσουν και εκδηλώνουν όλο τους το Μίσος εναντίων των Χριστιανών. 



Όπως διαβάσαμε από το lifesitenews.com, την ώρα όπου Χριστιανοί γονείς έκαναν εκδήλωση διαμαρτυρίας σχετικά με την σχολική ύλη που διδάσκει την ομοφυλοφιλία αλλά για την πρόωρη σεξουαλικότητα, Γερμανοί gay ακτιβιστές, εκδήλωσαν απροκάλυπτα το μίσος τους εναντίων τους, χρησιμοποιόντας βαρύτατες χυδαιολογίες, ενώ ακόμα τους πέταγαν διάφορα τρόφιμα, όπως αυγά, κομμένα καλώδια, ενώ ακόμα τους έφτυναν. Έφτασαν δε στο σημείο, σκίζοντας σελίδες από την Αγία Γραφή να τυλίγουν με αυτήν περιττώματα και να τους τα πετάνε προς το μέρος τους. 



Η Αστυνομία βέβαια, όπως αναφέρει το Παρατηρητήριο για την μισαλλοδοξίας και των διακρίσεων σε βάρος των χριστιανών δεν κατάφερε να προστατέψει το θεμελιώδες δικαίωμα των Χριστιανών Γονέων του συνέρχεσθαι, ενώ καθέστησε την διαδήλωση, και την ομιλία τους αδύνατη.«Η Διαδήλωση ήταν στη συνέχεια να κινηθεί μέσω της Στουτγάρδης σε μία συγκεγκριμένη διαδρομή, αλλά μια επιθετική ομάδα των νέων ομάδων αριστερής πλευράς και antifa σχημάτισαν μια αντι-διαδήλωση, και βρίζοντας τους γονείς, έριχναν βόμβες με χρώμα και φυσικά επιτίθησαν στην ειρηνική ομάδα των γονέων,« αναφέρει το παρατηριτίριο.  



Η Αστυνομία εν συνεχεία, όχι μόνο δεν προστάτεψε, αλλά ζήτησε από την ομάδα των Χριστιανών γονέων να διαλύσουν την ομιλία τους, για να αποφευχθούν οι τειχών περεταίρο αντιδράσεις.


Και για τους προτρέχοντες, που θα προλάβουν να προασπίζουν τους gay, σας παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από την Προς Κορινθίους Επιστολή A', του αποστόλου των Εθνών Παύλου, κεφάλαιο 6:9-10

Μετάφραση:

''
Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι, 10 ούτε κλέφτες ούτε πλεονέκτες, ούτε μέθυσοι ούτε υβριστές ούτε άρπαγες δε θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού.



Αρχαίο:



''ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται  10 οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι.  


Δημοσίευση σχολίου

 
Top