GuidePedia

0
Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο Εκκλησιαστικής Δημοσιογραφίας που διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την τελευταία εισήγηση πραματοποίησε ο κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Α. Πανοσ. Αρχιμ. π. Μάξιμος Παπαγιάννης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ι.Α.Α. κ. Χάρης Κονιδάρης και οι εισηγητές των προηγούμενων διαλέξεων, κυρία Ελένη Κατσαμπέκη, κ. Γιώργος Καλαντζής και κ. Χρόνης Τσιανάκας.

O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ για πρώτη φορά απηύθυνε λόγο μέσω διαδικτύου.


Η σύνδεση πραγματοποιήθηκε μέσω ειδικού διαδικτυακού προγράμματος με το γραφείο του Μακαριωτάτου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή. Η ολιγόλεπτη πρωτότυπη παρουσία του συνδυάστηκε από τις ερωτήσεις των σπουδαστών του σεμιναρίου για θέματα που αφορούν τη σχέση της Εκκλησίας με τα Μ.Μ.Ε. Ο Μακαριώτατος συνεχάρη τους διοργανωτές του σεμιναρίου και ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top