GuidePedia

0
Από την Μητρόπολη
Αλλαγή Διοικητού της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας παρουσία του Μητροπολίτου Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)Με κάθε επισημότητα και συμφώνος του ισχύοντος στρατιωτικού πρωτοκόλλου πραγματοποιηθεί την Τρίτη1η Απριλίου ε.έ., σε μία σεμνή τελετή η αλλαγής του Διοικητού της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Προκοπίδη Θωμά» στην περιοχή της Ασσήρου.
Την εκδήλωση παραδόσεως – παραλαβής της νέας Διοικήσεως ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ενώ παρέστησαν η Βουλευτής των ΑΝ. Ελλ. κα Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο Διοικητής της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Υποστράτηγος κ. Αλεβιζάτος Δ., αντιπροσωπείες όλων των Σωμάτων του Ελληνικού Στρατού, οι Διοικητές των Μονάδων, σύσσωμο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του στρατοπέδου, εκπρόσωποι του Δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς και πολύς κόσμος.
Στον σύντομο χαιρετισμό του, πριν την ανάγνωση των προβλεπομένων αγγελμάτων, ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης  Λαγκαδά, ευχήθηκε τόσο προς τον αποχωρούντα όσο και προς τον παραλαβόντα  Διοικητή,   υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους, τονίζοντας πως από την πλευρά της η τοπική Εκκλησία, θα είναι πάντοτε στην διάθεση τους συμπράττοντας και συμπορευόμενη με κοινό γνώμονα το όφελος της τοπικής κοινωνίας καθώς και συμπαραστάτης και αρωγός προς το επιτελούμενο έργο που τους εμπιστεύθηκε η Πατρίδα μας.
stratos.jpg

stratoss.jpg
stratosss.jpg

Δημοσίευση σχολίου

 
Top