GuidePedia

0



Σχόλιο ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.GR:|''ΤΟ Κλινικό Κέντρο Εξαρτημένων (Κ.Κ.Ε) προσπαθεί πάλι να ιοθετήσει πρακτικές της Σταλινικής Ρωσίας, χαρακτηρίζοντας για ακόμα μία φορά ''Φασιστική'' την Εκκλησία. Η Προπαγάνδα του Κομουνιστικού Μορφόματος ξερνάει για άλλη μία φορά όλη την απέχθεια του για το σώμα του Χριστού την Εκκλησία. Αλλά όπως είπε και ο Μεγάλος Συγραφέας Φιοντορ Ντοστογιέσφκι ''Χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται''. Οι Σκοταδιστικές αντιλήψεις του μορφώματος αυτού έρχονται στο προσκήνιο για ακόμα μία φορά. Σας παραθέτουμε το Άρθρο όπως το βρήκαμε από το agioritikovima.gr



Του Μανώλη Κείου 

Τι κι αν ο νέος Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος συναντήθηκε πρόσφατα με τον Αρχιεπίσκοπο κι άπασα η δημοσιογραφικό κοινότητα διατυμπάνιζε τι καλό που ήταν το κλίμα;

Το ΚΚΕ- σαν τον λύκο της παροιμίας που κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του μηδέ την γνώμη άλλαξε μηδέ την κεφαλή του- βρήκε την ευκαιρία να βγάλει τη χολή του κατά της Εκκλησίας. 

Το περασμένο Σάββατο στην Αίθουσα Συνεδρίων του Κόμματος στον Περισσό έγινε μια εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας. Εκεί το μέλος του κόματος, ο ηθοποιός και συγγραφέας Βασίλης Κολοβός, εξεμάνη για τις σχέσεις γυναίκας-εκκλησίας κάνοντας λόγο για "φασιστικό σύνθημα παιδιά - κουζίνα - εκκλησία"! 

Διαβάστε τι είπε όπως καταγράφεται στον "Ριζοσπάστη":  


"Αναδεικνύοντας το γυναικείο ζήτημα ως ένα σύμπλεγμα οικονομικών, πολιτικών, πολιτιστικών ανισοτιμιών και διακρίσεων που εκδηλώνονται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και προσωπικής ζωής της γυναίκας, που πηγάζει από τις ταξικές σχέσεις εκμετάλλευσης, ο ηθοποιός και συγγραφέας Βασίλης Κολοβός μίλησε για το ρόλο που έταξαν στη γυναίκα της δικής μας τάξης. «Κλείνεται μέσα στο τρίπτυχο πατρίδα - εκκλησία - οικογένεια. Πιστή μεταφορά με άλλες λέξεις, αλλά το ίδιο νόημα, του φασιστικού συνθήματος παιδιά - κουζίνα - εκκλησία. Μπορεί να σας φαίνονται παλιωμένες απόψεις, αλλά για τον προσεκτικό παρατηρητή των κοινωνικών ανακατατάξεων είναι ορατές, όπως ορατή είναι και η προσπάθεια να έρθουν καμουφλαρισμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις στην επιφάνεια για να καθορίσουν και πάλι τη ζωή μας. Σε μια περίοδο που οι αγώνες της εργατικής τάξης έφεραν αποτελέσματα τον αιώνα που πέρασε, δόθηκαν ουσιαστικά δικαιώματα στη γυναίκα. Τώρα, που έχουν υποχωρήσει προσωρινά, σταδιακά αφαιρούνται αυτά τα δικαιώματα, ενώ έχουμε άνοδο αντιδραστικών απόψεων για τη γυναίκα», σημείωσε." 

Δημοσίευση σχολίου

 
Top