GuidePedia

0
με πληροφορίες από pravmir.com
Patriarch Kirill: The 50 Variations of “Gender” on Facebook is a Clinical Case
''Η Καταστροφή των Παραδοσιακών Αξιών και σήμερα επηρεάζει της διαπροσωπικές σχέσεις. Γνωρίζουμε ότι ο Γάμος είναι ένα μυστήριο που τελείται μεταξύ ενός Άνδρα και μίας Γυναίκας, ενώ ακόμα πως η επιλογή του φύλλου δεν είναι μία επιλογή που γίνεται με βάση τον προσωπικό μας γνώμονα, αλλά είναι μία επιλογή που γίνεται από τον Θεό'' αναφέρει το ειδισεογραφικό sait RIA Novosti , πως είπε ο Πατριάρχης. Ο Πατριάρχης Υπενθύμισε ότι οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης σήμερα προσφέρουν στους στους χρύστες την δυνατότητα επιλογής μεταξύ πεντήντα λεγόμενων φύλων, που οι ίδιοι αισθάνονται ότι είναι κατάλληλο για αυτούς.

"Ίσως αυτό είναι κάποια νοσηρή φαντασία. Φυσικά, μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια κλινική περίπτωση - και, ίσως, αυτή είναι η πιο λογική απάντηση. Ωστόσο, σήμερα, αυτή η κλινική περίπτωση προστατεύεται από το νόμο σε πολλές χώρες. Και τα παιδιά διδάσκονται πως μπορούν τα ίδια να επιλέψουν αν είναι κάποιο παιδί αγόρι ή κορίτσι », σημείωσε ο Προκαθήμενος.

Τέτοια φαινόμενα δημιούργησαν "στο όνομα της ελευθερίας», είπε ο Πατριάρχης. Ωστόσο, «το πιο φοβερό είναι ότι γινόμαστε αιχμάλωτοι στην Αμαρτία."

Θα πρέπει να υπενθυμιστεί ότι η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook νωρίτερα αυτό το έτος κάλεσε τους χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείεςνα βάλουν στο προφίλ τους μία από τις πενήντα διαφορετικές επιλογές της ταυτότητας του φύλου και να επιλέξουν μία από τις μορφές της διεύθυνσης - "αυτός", "αυτή" ή "αυτοί"...


Δημοσίευση σχολίου

 
Top