GuidePedia

0
olasthnfora2.blogspot.gr


Του Γιώργου Χαρίτου,
Συντάκτη της εκκλησιαστικής σελίδας ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

Έκλεισε την Προσωπική του σελίδα στο facebook ο Πάτερ Χριστόφιλος. Αιτία η καθημερινές απειλές από κόλπους της εκκλησίας για το κλείσιμο του προφίλ του, ενώ ακόμα του είχαν επιβάλει ποινή, αφού του στερούσαν το δικαίωμα να λειτουργεί σε εκκλησία, κάτι βέβαια αντίθετο με τους κανόνες της εκκλησίας μας. Οι Απειλώντες τον Πάτερ, κατάφεραν αυτό που ήθελαν, να αποσιωπήσουν έναν Ιερέα με καθημερινό έργο στην περιοχή της Πάτρας, του Πύργου και των γύρω περιοχών. Να θυμίσουμε ότι τα Χριστούγεννα είχε κάνει πολύ μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, που συνεργαζόμενος με με ένα τοπικό κατάστημα, έδινε φαγητό σε άστεγους της περιοχής του. 

Το έργο του δεν σταμάτησε εκεί. Κάθε μέρα μέσα από την προσωπική του σελίδα, ανέφερε προβλήματα οικογενειών που του ζητούσαν, και έκανε έκκληση για βοήθεια αυτών με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα τους, κάτι που κάποιοι ήθελαν να παύσουν εδώ και καιρό.


Εχτές το απόγευμα, αντιληφθήκαμε πως η σελίδα πλέον του Πάτερ είχε κλειστεί. Σήμερα από την σελίδα στο facebook Φίλοι του Πάτερ - Χριστόφιλου αναρτήθηκε το παρακάτω εξής κείμενο, από την διαχειρίστρια της σελίδας


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΦΙΛΟΙ ΠΑΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΙΜΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΟΤΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΝ,ΘΕΛΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΡΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!!





Άραγε πόσο Ορθόδοξο είναι κάτι τέτοιο να συμβαίνει μέσα στους κόλπους της εκκλησίας μας; Να σιωπούν κάποιοι Ιεράρχες κάποιους Ιερείς επειδή τους αγαπά ο Κόσμος και εκείνος τους Αγαπά;;


Αφήνω τις απαντήσεις στην κρίση του Καθενός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top