GuidePedia

0
Εκ της Ι.Μητροπόλεως Βέροιας
Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου παραμονή της πρωτοχρονιάς το μεσημέρι, όπως κάθε χρόνο, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δεξιώθηκε στην αίθουσα του θρόνου στο επισκοπείο όλους τους εργαζομένους στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, τα στελέχη του πνευματικού έργου, τους αρχιερατικούς επιτρόπους, τους ηγουμένους και ηγουμένες των ιερών μονών, τα μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, τις τοπικές αρχές κ.α.
Αφού έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα ο σεβασμιώτατος απηύθυνε σε όλους πατρικούς λόγους και ευχές για τις άγιες ημέρες που διερχόμαστε ενώ έκανε έναν σύντομο απολογισμό του πνευματικού, ιεραποστολικού, νεανικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου που επιτελείται με τη βοήθεια του Θεού και τη φιλοπονία όλων των υπευθύνων των διαφόρων τομέων, ενώ δεν παρέλειψε να προτρέψει όλους να συνεχίσουν με ακόμα περισσότερο ζήλο και αυταπάρνηση τον καλόν αυτόν αγώνα και τη νέα χρονιά.
Εκ μέρους των κληρικών και λαϊκών παρευρισκομένων λόγο απηύθυνε ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως αρχιμ. Γεώργιος Χρυσοστόμου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top