GuidePedia

0









Αντιγράφουμε από το Πατριωτικό  μπλοκ
 http://enwtheite.blogspot.gr

Οι Έλληνες μαθητές θα θέλαμε να παραθέσουμε τις παρακάτω φωτογραφίες, που ξεμπροστιάζουν με το χειρότερο τρόπο τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που μάλλον φλερτάρουν επικίνδυνα, για να μη πούμε πως ασπάζονται το Ναζισμό, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις προαναφερθείσες φωτογραφίες! Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως στόχος μας δεν είναι να διχάσουμε τον πατριωτικό χώρο, αλλά αντίθετα όραμα μας είναι η ένωση όλων των Ελλήνων, μα φυσικά ναζιστές δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στους Έλληνες.
Τα παρακάτω όμως αποδεικνύουν πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και άρα το κόμμα φλερτάρει με τη ναζιστική ιδεολογία, κάτι που δεν αρμόζει στους Έλληνες. Θεωρούμε πως η ιδεολογία του ελληνικού εθνικισμού τίθεται υπό κίνδυνο και ξεφτιλίζεται στα χέρια τέτοιων ανιστόρητων ανθρώπων που εκπροσωπούν τέτοιες τερατώδεις για την ανθρωπότητα ιδεολογίες.

Ο Ιωάννης Μεταξάς είπε όχι στους φασίστες και στους ναζί ... οι βουλευτές της Χ.Α τι δουλειά έχουν με αυτά τα σύμβολα που παραπέμπουν στον ναζισμό ; Οι Έλληνες μαθητές τα καταδικάζουμε όλα αυτά, καθώς πιστεύουμε στον αγνό ελληνικό εθνικισμό και προφανώς όχι στο Ναζισμό...

Μάλλον οι επικριτές της Χρυσής Αυγής που την αποκαλούν ναζιστικό κόμμα δεν έχουν και πολύ άδικο.... 




Δημοσίευση σχολίου

 
Top