GuidePedia

0

NEA ΑΛΗΘΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 


Προσφάτως πληροφορηθήκαμε ότι ο «άσκεφτος» και απαράδεκτος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος διέκοψε παρανόμως τη μισθοδοσία του Αρχιμανδρίτη  Ιωάννη Καρασακαλίδη , πνευματικού μας πατέρα , τον οποίο κυνηγά εδώ και πέντε μήνες εξαιτίας του γεγονότος ότι τον κατήγγειλε στον εισαγγελέα  γιατί προέβει σε ποινικά κολάσιμες πράξεις εναντίον του (κλοπή του κινητού του τηλεφώνου και της οικίας του ).

 Από τους ιερούς κανόνες των Αγίων Αποστόλων , οι οποίοι διατάσσουν ότι όποιος Επίσκοπος στερεί τα προς το ζην σε κάποιον κληρικό , μοναχό ή λαϊκό πρέπει να καθαιρείται , μέχρι τους νόμους της πολιτείας αλλά και την κοινή ανθρώπινη λογική , η οποία δεν επιτρέπει να οδηγούμε ένα συνάνθρωπο μας στην εξουθένωση , συμπεραίνουμε ότι ο Μητροπολίτης κατάντησε , εκτός των άλλων , και << ανθρωποκτόνος >>.

Διαμαρτυρόμαστε , λοιπόν , έντονα προς όλες τις εκκλησιαστικές και πολιτικές αρχές για να ξεσκεπαστεί επιτέλους το υπόγειο έργο του ανάξιου αυτού ανθρώπου να φέρει τον τίτλο του Επισκόπου. Σύσσωμη η κοινή γνώμη της Αλεξανδρούπολης καταδικάζει τέτοιες ενέργειες είτε γνωρίζει είτε δεν γνωρίζει τα γεγονότα.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ……………..

Οι έως τώρα 4.000 κάτωθι υπογεγραμμένοι υποστηρικτές του αδικούμενου Αρχιμανδρίτη .

Δες εδώ πως ξεκίνησε το θέμα: Αναγνώστης: «Ο Μητροπολίτης Αλεξ/πολεως Άνθιμος έκανε και πάλι το θαύμα του.»




www.pentapostagma.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top