GuidePedia

0


''Ντροπή'' ονόμασαν κάποια δήθεν χριστιανικά μπλοκ την παραπάνω εικόνα. Μα τι άραγε είναι ντροπή.. Το να υπερασπίζεται την Πίστη σου μπρος στον Εχθρό.

 
Στην επανάσταση οι Ιερείς δεν έκαναν μονάχα προσευχές και εκκλήσεις στον Θεό, αλλά ευλόγησαν και χρισιμοποίησαν όπλα κατά των εχθρών.
Και εχθροί είναι και τώρα ενάντια στο Όρος Του Θεού.. Η Αντιχριστιανική πολιτική της εκμετάλλευσης του Όρος από την Ευρωπαϊκή ένωση μέσο των κονδυλίων και το Αντιχριστιανικό και φιλοπαππικό ήθος που διακατέχει τον Κ. Βαθρολομαίο.


''Τα κονδύλια προς συντήρηση της μονής'' λένε τα δήθεν χριστιανικά μπλοκ υπερασπιστές της πολιτείας.. Και η νέα κοινότητα που θέλουν να βάλουν τι είναι..:; διακοσμητικά για να στολίσουν το κτίριο:;..

Είναι προφανές πως η επίθεση μοναχών του Αγίου Όρος ξενικά πρώτα από μέσα και έπειτα από έξω. Και όταν λέω από μέσα εννοώ από πρώην και δήθεν υποστηρικτές τους, που τους πούλησαν με την πρώτη ευκαιρία.

Οι μοναχοί μάχονται για τον οίκο τους και η Ευρώπη με τους Υποστηρικτές της για το σταδιακό ξεπούλημα του Όρους.

Λες και νοιάζεται η Ευρώπη για την συντήρηση του Αγίου Όρους και μάλιστα είπε να ξεκινήσει με την συντήρηση της Αντιστασιακής στον Οικουμενισμό και επεκτατιστής της Βαρθολομαίο, Ιεράς μονής εσφηγμένου. Παραμύθια αλλού. Όταν απειλείτε η Πίστη όλα είναι δυνατά.

Πολλές φορές εκτός από την προσευχή στο Θεό πρέπει να υπάρχει και πράξη. Πράξη αντίστασης κατά όλων τον Αντίχριστων.

Διαχειριστής του Ορθόδοξου Δικτύου ενημέρωσης
- Όλα Στην Φόρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Top