GuidePedia

0
2.Το κούρεμα του έχει γίνει μόδα στη Β.Κορέα , ενώ στη «Δύση» αποτελεί αντικείμενο σάτιρας. Θυμίζει λίγο τον Forest Gump (απο την ομώνυμη οσκαρική ταινία) και μάλλον είναι σαν να τον έχει γλύψει αγελάδα.


Όπως πληροφορούμαστε η Β.Κορέα απειλεί με πυρηνική καταστροφή τις Η.Π.Α, όσο υπερβολικό κι αν φαίνεται!Στο τιμόνι της χώρας είναι ο κομμουνιστής Kim Yong-Un: τι ξέρουμε όμως για τον μυστηριώδη ηγέτη της κομμουνιστικής Β.Κόρεας;



Chilin' με τον «σύντροφο».. Rodman

1.Σύμφωνα με τους NΥΤ θαυμάζει τον μουσικό Eric Clapton και τον ηθοποιό Keanu Reeves, επίσης λατρεύει το μπάσκετ και συγκεκριμένα το NBA. Μάλλον έχει πέσει θύμα της καπιταλιστικής κατήχησης των Αμερικάνων.


Η πρώτη κλωνοποίηση ανθρώπου;
3. Είναι ίδιος ο πατέρας του, τον οποίο διαδέχθηκε το 2011 όταν ο τελευταίος απεβίωσε. Ίδιο μαλλί, ίδια φάτσα, ίδιο σπινθηροβόλο βλέμμα, μόνο τα γυαλιά«πατομπούκαλα»λείπουν. Ο πατέρας του στις κοινοβουλευτικές εκλογές του 2009, είχε καταλάβει το ... 100% των εδρών στη βουλή, άλλωστε δεν υπάρχει άλλο κόμμα. Ευχόμαστε, ο νεόκοπος Kim, να διατηρήσει το απόλυτο στις επόμενες εκλογές , με αντίπαλο τον.. εαυτό του.

Η σωστή γκριμάτσα απο τον αρχηγό


4.Ο Kim, όταν ανέλαβε την εξουσία, έδωσε σαφές μήνυμα πρός το εσωτερικό της χώρας.
Όσοι κατηγορήθηκαν ότι δεν πήραν μέρος στις οργανωμένες τελετές πένθους ή ότι δεν κατάφεραν να κλάψουν ή να δείξουν ειλικρινή θλίψη στις τελετές, εστάλησαν με συνοπτικές διαδικασίες για 6μηνα καταναγκαστικά έργα. Τόσο ευαίσθητος είναι ο νέος«υπέρτατος ηγέτης».

5.Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει εξοργιστεί με την επιτυχία του Ν.Κορεάτη Psy.Η μόνη έκδοση του Gangnam Style, πουεπιτρέπεται στην κομμουνιστική Β.Κορέα, έχει μιξαριστεί απο τον ίδιο τον Kim:








newvibe.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top