GuidePedia

0


Πρόσκληση για συνάντηση απηύθυνε η Μαρίν Λε Πεν προς τον Μπέπε Γκρίλο, με το αιτιολογικό ότι όλοι οι ευρωσκεπτικιστές θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Η Λε Πεν, τάχθηκε παράλληλα υπέρ ενός δημοψηφίσματος με το οποίο οι Ιταλοί θα μπορούσαν να επιλέξουν την έξοδο από την ευρωζώνη. «Αν ο Γκρίλο θέλει με συναντήσει μπορεί να μου το ζητήσει. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι οι ευρωσκεπτικιστικές δυνάμεις (της γηραιάς ηπείρου) που επιζητούν την αλλαγή πρέπει να συναντηθούν».
Αυτή την πρόσκληση απηύθυνε η Γαλλίδα πολιτικός, Μαρίν Λε Πεν, επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, προς τον Μπέπε Γκρίλο του Κινήματος Πέντε Αστέρων, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Παρίσι. «Η Ιταλία συνειδητοποίησε τους καταστροφικούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με την ψήφο στο Κίνημα Πέντε Αστέρων, οι Ιταλοί εξέφρασαν έναν καθαρό ευρωσκεπτικισμό» είπε η Λε Πεν, προσθέτοντας ότι αναμένει εναγωνίως ένα δημοψήφισμα με το οποίο «οι Ιταλοί θα μπορέσουν να επιλέξουν την έξοδο από την Ευρώπη, ενώ τάχθηκε υπέρ της στρατηγικής Γκρίλο για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ιταλία: «Πιστεύω ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από εκείνους που τα δημιούργησαν» υπογράμμισε.

 Εθνος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top