GuidePedia

0
Τελικά, σ’ αυτή τη χώρα κανένας «καλός» πολιτικάντης δεν πάει χαμένος, αν έχει κατά τη διάρκεια της θητείας του εξυπηρετήσει τη Νέα Τάξη – Παγκοσμιοποίηση. Μπορεί να μαυριστεί αγρίως από το λαό, μπορεί να χαρακτηριστεί ανεπιθύμητος μέσα στο ίδιο του το κόμμα, μπορεί, μπορεί, μπορεί, πολλά μπορεί, αλλά οι… μεγάλοι μας σύμμαχοι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν τον αφήνουν έτσι.

Τον θυμάστε, λοιπόν, τον υπουργό του Jeffrey Ραγκούση, που συνέδεσε το όνομά του με τον περιβόητο νόμο Ραγκούση για τις ελληνοποιήσεις των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών»; Εσείς μπορεί να μην τον θυμάστε, αλλά οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί τον θυμούνται πολύ καλά και τον έχουν στα υπ’ όψιν για το μέλλον. Γι’ αυτό τον κάλεσαν στη χώρα των… ευκαιριών, ώστε να τον ανταμείψουν για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην… κοινή υπόθεση της διάλυσης του εθνικού μας κορμού, δια του… αντιρατσισμού. Την σχετική πρόσκληση απηύθυνε το International Visitor Leadership Program, που διοργανώνεται απευθείας από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Εκεί είχε μια σειρά σημαντικές «επαφές» με τους επικεφαλής των αρμοδίων γραφείων για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, την υφυπουργό Δικαιοσύνης αρμόδια για θέματα φοροδιαφυγής, στελέχη του Κογκρέσου, καθηγητές πανεπιστημίων και λοιπά στελέχη του αμερικάνικου συστήματος εξουσίας.

Ηθικόν δίδαγμα: Οι Αμερικανοί ποτέ δεν ξεχνάνε τους φίλους τους! 


ethnikismos.net

Δημοσίευση σχολίου

 
Top