GuidePedia

0
voiceofrussia.com
Φωτογραφία: RIA Novosti
Φωτογραφία: RIA Novosti
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ/Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος κατά την πέμπτη επέτειο της ενθρόνισης του.

"Ξέρω σίγουρα ότι αυτά τα πέντε χρόνια πέρασαν σαν να ήταν μονάχα μία μέρα για εσάς, επειδή μπορείτε πέρνάτε όλο το χρόνο σας με τους ανθρώπους και το έργο που καταλαμβάνει τον εαυτό σας τόσο με τις θρησκευτικές δραστηριότητες και μρ την κοινωνική πρόνοια,« Ο Πούτιν σημείωσε, μιλώντας στον Πατριάρχη κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.
«Σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Επιτρέψτε μου να σας ευχηθώ καλή υγεία και την περαιτέρω επιτυχή εργασία », είπε ο Πρόεδρος.
Ο Πατριάρχης Κύριλλος ευχαρίστησε τον αρχηγό του κράτους για τα λόγια του και απάντησε ότι «πράγματι, πέντε χρόνια τα ένιωσα σαν μία ημέρα. Ωστόσο, αντιλαμβάνομαι ότι ήταν ιδιαίτερη στιγμή καθώς πολλά πράγματα αλλάζουν στην εκκλησία, καθώς και στη χώρα ".
«Από την πλευρά μου, προσπαθώ να κάνω το καλύτερό μου για να συμβάλω σε όλα τα καλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, στην εκκλησία, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την ανάπτυξη για το γενικότερο καλό», είπε ο Πατριάρχης.
Ο Αρχιεπίσκοπος Σμολένσκ και Καλίνινγκραντ Κύριλλος εξελέγη Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας στα τέλη του Ιανουαρίου 2009. Η τελετή της ενθρόνισης πραγματοποιήθηκε την 1η Ιανουαρίου 2009.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top