GuidePedia

0

Του Γ.Χ

Μία πρόταση που νομίζει πως μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να φανερώσει τα πραγματικά γεγονότα των πραγμάτων.. ''Είναι η Δημοκρατία'' και όχι η ΕΡΤ το πρόβλημα..
Το πρόβλημα και το εμπόδιο του καθενός στα σχέδια του είναι η Δημοκρατία- Η Καλύτερα όση μας έχει απομείνει- που όλο και λιγοστεύει και χάνεται στην απολυταρχία που ξεδιπλώνεται όλο και περισσότερο στην Ελλάδα, στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης και λόγου.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν σηματοδοτεί μόνο το κλείσιμο της Δημόσιας- και όχι κρατικής - Τηλεόρασης, αλλά σηματοδοτεί το βαθμιαίο κλείσιμο της Δημοκρατίας. Έπειτα από τις μειώσεις μισθών, της απολύσεις, την απώλεια αγοραστικής δύναμης κάθε οικογένειας, και με την απειλεί καθημερινά να σου πάρει η Κυβέρνηση το σπίτι λόγο χρεών, μαζί με το κλείσιμο της Δημόσιας τηλεόρασης είναι η απώλεια δημοκρατίας και δημοκρατικών θεσμών που τους καταργούν τον έναν πίσω από το άλλον. Αυτό θέλουμε;; μία Τυραννία;; Που να μπορεί να παίζει κάθε μέρα με τους πολίτες της, και με τον οποιονδήποτε εκβιασμό να μας υποτάσσει;;

Οι πρόγονοι μας το 21' πέθαναν για την Ελευθερία αυτήν...'' Ελευθερία  ή Θάνατος'' έλεγαν και φώναζαν μέχρι να νικήσουν ή να πεθάνουν.. Και νίκησαν, και την απέκτησαν..
Οι πρόγονοι μας το 40' ''Αέρα'' Φώναζαν για να φοβερίσουν τον εχθρό και να προστατέψουν την Ελευθερία τους.


Και εμείς σήμερα υποδουλόνουμε την Ελευθερία μας, στην εκάστοτε Τυραννία, εξωτερική ή εσωτερική, και πολλές φορές με την άτυπη συναίνεση μας..

Με το κλείσιμο της ΕΡΤ καταδικάζουμε και την Ιστορία μας. Διότι δεν ήταν μόνο το ενεργό προσωπικό που καταργήθηκε αλλά και το ανενεργό Ιστορικό και πλέον Εθνικό υλικό που είχε.. Ας μην αφήσουμε να φιμωθεί, να λεηλατηθεί, να καταστραφεί.. Κλείνει πάνω από έναν αιώνα. Από την εποχή του μεσοπολέμου ήδη μέχρι και σήμερα.

Έχουμε χρέος να το προστατέψουμε σύσσωμο το Ελληνικό Έθνος..
Έχουμε χρέος να το δείξουμε και στα παιδιά μας..
Έχουμε χρέος απέναντι στην Ιστορία μας.
Έχουμε χρέος απέναντι στην ελευθερία.

ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ... Όταν η ενημέρωση γίνετε Υποχρέωση..

Δημοσίευση σχολίου

 
Top