GuidePedia

0

 
Έλληνα εσύ ήσουν που πάλευες όλα τα χρόνια για την ελευθερία, για τα ιδανικά, για την Πίστη, για την Γλώσσα σου, για τον Πολιτισμό σου, για την εξάπλωση του Πολιτισμού σου...

που είσαι τώρα;; Σήκω έλληνα και μην πιστεύεις στον Μεσσιανισμό, μην πιστεύεις ότι θα έρθει κάποιος να σε σώσει, ο ίδιος μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου, και όλοι μαζί σαν σύνολο μπορούμε να σώσουμε την Πατρίδα μας, μπορούμε να σώσουμε τα ιδανικά μας.. Από ''Μεσσία''( Πολιτικούς) Χορτάσαμε μπόλικους, όπως χόρτασαν και αυτοί εκμεταλλεύονταν την Πατρίδα μας, και ξεπουλώντας την Μέρα με την Μέρα..

Που είσαι τώρα;;; Σήκω έλληνα και σταμάτα να λαϊκίζεις κοιτώντας τα πουλημένα Μέσα Μαζικής( Γιατί σαν μάζα, σαν αγέλη σε αντιμετωπίζουν, εξού και ο όρος Μαζικής) Ενημέρωσης, και δράσε στην Πράξη, δράσε για το μέλλον των Παιδιών σου, που το ξεπουλάνε σε κάθε προτεινόμενο αγοραστή, πάντως είδους και εθνικότητας..




Που είσαι τώρα;;; Σήκω Έλληνα και άσε τους Διεθνισμούς( Αυτό για τους Αριστάκιδες) όταν καλά καλά δεν γνωρίζεις την ίδια σου την Ιστορία, τον Ίδιος σου τον Πολιτισμό, την ίδια σου την Γλώσσα, και θες να γνωρίζεις και των Υπολοίπων λαών, όταν ο δικός σου λαός δημιούργησε και της λοιπούς πολιτισμούς, γλώσσες και Θρησκείες..

Που είσαι τώρα;;; Σήκω Έλληνα από τον Λήθαργο της Παγκοσμιοποίησης, αυτής της ισοπέδωσης των αξιών, των εθνοτήτων που σε βάζουν να αποστηθίζεις μέσο της καθημερινής πλύσης εγκεφάλου που σου επεξεργάζονται τα μεγάλα κανάλια και τα μεγάλα συμφέροντα πίσω από αυτά..

Που είσαι τώρα;;; Σήκω Έλληνα που  επειδή σε κατακρίνουν καθημερινά ως Ρατσιστή φοβάσαι να αντιμετωπίσεις του πραγματικούς ρατσιστές και καταστροφείς της πατρίδος σου, διότι ζούμε έναν παγκόσμιο Ρατσισμό κατά της χώρας μας, κατά του έθνους, ώς οι τεμπέληδες της Ευρώπης, το πειραματόζωο της, ένα πιόνι που το κάνει ότι θέλει, την ώρα που αυτό το μικρό πιόνι μπορεί να καταστρέψει τον Χάρτινο Πύργο της Ε.Ε.

Που είσαι τώρα;; Σήκω Έλληνα, οι Πρόγονοι σου, όταν πολέμησαν στις Θερμοπίλες, γνώριζα ότι θα πεθάνουν, αλλά πολέμησαν γιατί είχαν αξίες να προστατέψουν, είχαν πάτρια εδάφη να υπερασπιστούν( Πατριωτισμός), είχαν μία Ιστορία ένα γένος να διαφυλάξουν( Εθνικισμός), είχαν ένα Θάρρος, και το ύψιστο για αυτούς, μία Θεά Ελευθερία στο προσκεφάλι τους να πολεμάει μαζί τους.. Γιατί το προνόμιο στον Πόλεμο το έχει ο Ελεύθερος και όχι ο Δούλος, όχι ο Σκλαβωμένος, όχι ο υπόδουλος κάποιων μεγάλων δυνάμεων..



Σήκω Έλληνα, όταν οι Πρόγονοι σου στέκονταν πίσω από τα τύχη της Θεοφύλακτου Πόλης στέκονταν κοιτάζοντας τον εχθρό στα μάτια, στέκονταν γιατί πίστευαν στον Θεό και Χριστό μας, Πίστευαν πως προτιμότερο να πεθάνουν πολεμώντας παρά να υποδουλωθούν δίνοντας τα πάτρια εδάφη τους, πέθαναν αφήνοντας το χρέος της Απελευθέρωσης στους επομένους..

Σήκω Έλληνα, όταν ο Κολοκοτρώνης έκανε επανάστασης είπε ''Υπέρ Πίστεως Και Πατρίδος'' και πολέμησε με την ελευθερία στον Σπαθί του, με την Ελληνική σημαία, στο άλλο του χέρι.. Πολέμησε γιατί είχε το χρέος να πολεμήσει, χρέος στους προηγούμενους και χρέος προς τους Επόμενους που τον περίμεναν να δουν και να αντικρίσουν Ελεύθερην Ελλάδα..

Σήκω Έλληνα, όταν οι Έλληνες είπαν το ΟΧΙ πολέμησαν για την διατήρηση της Ανεξαρτησίας της Πατρίδος τους, πολέμησαν γιατί σαν λαός έχουμε το προνόμιο να κυνηγούμε την Ελευθερία και Όχι την Δουλεία..



Είμαστε Ελεύθερος Λαός Έλληνες, δεν πρέπει να αφήσουμε να μας κάνουν ότι θέλουν.. Εμείς είμαστε αυτοί που θα έπρεπε να κινούμε τις τύχες των Ευρωπαίων και Όχι αυτοί την Δική μας τύχη..

''Υπέρ Πίστεως Και Πατρίδος, Λοιπόν, Σήκω να τους πετάξουμε έξω από την Χώρα μας.. Σήκω..

Ελλάς Αθάνατη στους Αιώνες, με Σπαθί της την Ελευθερία..







                                ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΚΩΣΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...


ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ....

Δημοσίευση σχολίου

 
Top