GuidePedia

0


Ισλαμικό Τέμενος...


Πόσο εύκολα και πόσο γρήγορα πέρασαν όλες τις διαδικασίες ανέγερσης Ισλαμικού τεμένους μέσα στο Κέντρο της Αθήνας. Για πότε ψηφίστηκε από την βουλή το Νομοσχέδιο, για πότε βρέθηκαν τα χρήματα, αλλά ακόμα και ο αναγερτής του έργου δεν λέγεται. Εδώ η Ελληνική γραφειοκρατία έκανε στην άκρη, προσκυνώντας τους Ισλαμιστές, αυτούς τους οποίους κρατούσαν επί 400 χρόνια σκλαβωμένο το έθνος μας, οδηγώντας προς το μαρτύριο χιλιάδες ανθρώπους, για την Πίστη τους στον Χριστό. Ναι λοιπόν, μέσα στον κέντρο του Ορθόδοξου Χριστιανισμού το κράτος βοηθά την ανέγερση ενός Ισλαμικού Τζαμιού..

Και το ''Τάμα του Έθνους''
Για το τάμα του Έθνους Πάλι τίποτα. 190 Χρόνια μετά το Ελληνικό κράτος, η ελληνική πολιτεία μένει απαθή ως προς την πραγματοποίηση του Τάματος του Έθνους, όπως αυτή διατυπώθηκε από τους Επαναστάτες. Η Δημιουργία του Ναού Του Σωτήρος Χριστού, όπως είχαν υποσχεθεί σύσσωμοι οι επαναστάτες στον Θεό, σε περίπτωση που απελευθερωνόμασταν, ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί, ενώ κοντεύουμε να κλείσουμε 200 χρόνια από την Επανάσταση(2021). Εκεί, το Ελληνικό μας κράτος, μας αποδεικνύει περίτρανα, όχι μόνο την γραφειοκρατία η οποία στοιχειώνει το έθνος μας,( μονάχα όποτε μας βολεύει) αλλά και την αντιχριστιανική πολιτική που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

Μία Ιστορική Αναδρομή στον Παρελθόν...
Βάζοντας μία ιστορική αναδρομή, το Τάμα του Έθνους, πολλές φορές υπήρξαν προσπάθειες να πραγματοποιηθεί, αλλά μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει. Η Πρώτη προσπάθεια ήταν κατά το έτος 1829 από τον Ιωάννη Καποδίστρια, όπου ο Εθνάρχης υπέγραψε την νομοθετική πράξη ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού, αλλά λίγα χρόνια μετά η δολοφονία του έδωσε τέλος. Το Θέμα ξανάνοιξε από τους επαναστάτες, εν έτη 1834, και ο Βασιλέας Όθωνας με βασιλικό διάταγμα έδωσε εντολή να ανεγερθεί ο Ναός. Για άλλη μία φορά, οι εργασίες δεν πραγματοποιήθηκαν αφού λίγα χρόνια μετά εκδιώχθηκε από την χώρα. Το Θέμα του Τάματος του Έθνους, ξανάνοιξε επί Αλέξανδρου Ζαΐμη αλλά ναυάγησε ξανά. Επί Ελευθερίου Βενιζέλου το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις πραγματοποίησης, αλλά για ακόμα μία φορά, η πτώση του το 1920, έφερε και την πτώση των προσπαθειών ανέγερσης του Ναού.

Σε τελική διαδρομή είχε βρεθεί το 1968, όπου επί συνταγματαρχών, είχαν απαλλοτριωθεί ολόκληρες εκτάσεις Γης στον Κέντρο της Αθήνας, τους οποίες και αποζημίωσε το κράτος, ενώ ακόμα είχε δημιουργηθεί ταμείο του τάματος του έθνους όπου και είχε συγκεντρωθεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Το 1974 με την επιστροφή του ''Εθνάρχη'' Καραμανλή στο Ελληνικό κράτος, καταργεί το προεδρικό διάταγμα ανέγερσης του Ναού, και περνάει την περιουσία του τάματος του Έθνους στα κρατικά χέρια, καθώς και εκμεταλλεύεται παρανόμως το ταμείο του Τάματος του Έθνους..

Από τότε μέχρι σήμερα σιωπή... Έχει συσταθεί τα τελευταία χρόνια, οργανισμός ''Το Τάμα του Έθνους'' αλλά χωρίς βοήθεια είτε από την Εκκλησία( η οποία μένει απαθείς) είτε από την Πολιτεία( η οποία κοιτάζει να φτιάξει τεμένη) δεν μπορεί να ευσταθή τίποτα..

Να γυρίσουμε στο Σήμερα..

Σήμερα, όπως ανακοινώθηκε, βρέθηκαν τα χρήματα ανέγερσης του Τεμένους, και μάλιστα πολλά προοδευτικά Κόμματα χειροκρότησαν αυτήν την στάση.. Για το τάμα του Έθνους όμως σιωπή.. Για άλλη μια φορά το κράτος μας αποδεικνύει περίτρανα την Αντιχριστιανική του Στάση και την Αντιχριστιανική του Πολιτική που ακολουθεί εν καιρό τώρα..

Η Εκκλησία, από την άλλη πλευρά, δεν ομιλεί, παρά κάθετε θεατής σε όλο αυτό το αντιχριστιανικό παραλήρημα που ζούμε στην χώρα μας. ''Εις το όνομα της Ελευθερίας Πίστης'', στο ίδιο όνομα όπου Μουσουλμάνοι μας είχαν υποδουλώσει 400 χρόνια;;;

Σήκω Όρθιε Λαέ του Θεού...
Ιερείς, Λαϊκοί, Επίσκοποι, Μητροπολίτες, Σεβασμιότατε Αρχιεπίσκοπε, μην κοιτάτε σαν θεατές.. Σηκώστε το λάβαρο εναντίων του Αντιχριστιανικού και Αντιορθόδοξου πνεύματος που υπάρχει παντού γύρω μας. Σηκώστε το λάβαρο όπου σήκωσε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός. Το Λάβαρο της Ορθοδοξίας!

Γιώργος Χαρίτος,

Διαχειριστής της Ιστοσελίδας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.GR

Δημοσίευση σχολίου

 
Top