GuidePedia

0
"Φραγγέλιο" Σεραφείμ κατά Πολιτείας, θολοκουλτουριάρηδων, ΜΜΕ, αλλά και της Εκκλησίας με αφορμή τον σατανιστή της Γλυφάδας

''Η ατελείωτη φρίκη από την αποτρόπαια και ειδεχθεστάτη δολοφονία της αστέγου στη Γλυφάδα από τον 20χρονο που από την εφηβεία του είχε «προσηλυτιστεί» στον σατανισμό μέσω του διαδικτύου, ενοχοποιεί με απόλυτο και τραγικό τρόπο την Πολιτεία, τους κοινωνικούς φορείς εν γένει, τα Μ.Μ.Ε. τους θολοκουλτουριάρηδες που προπαγανδίζουν την άρνηση της πνευματικής υποστάσεως του ανθρώπου, τους ψευτοδημοκράτες και περίπαθους εραστές του Ροβεσπιέρου, του Μαρξ, του Μάο, του Τρότσκι, του Μπακούνιν και δυστυχώς και την Εκκλησία μας, διότι παραμένουμε απαθείς θεατές ενός κηρυγμένου πολέμου κατά της αληθείας του ανθρωπίνου προσώπου των δυνάμεων του σκότους που αφελώς και ανοήτως οι δήθεν ευφυείς και μοντέρνοι οπαδοί της μετανεωτερικής εποχής και της θεοποιημένης τεχνολογίας ευτελίζουν και αρνούνται ως δήθεν σκοταδισμό του Μεσαίωνα.

Η μεγαλύτερη βέβαια επιτυχία του δαιμονικού περιπαίγματος είναι η επικράτησι της απόψεως ότι δεν υπάρχει και ότι η ενασχόληση με την οντότητά του είναι κωμικό παίγνιο.

Η τραγική όμως δολοφονία της αστέγου γυναίκας στη Γλυφάδα που ανέσυρε στη μνήμη μας τα ομοειδή, ειδεχθή εγκλήματα της Παλλήνης και όσα κατά καιρούς η παγκόσμια μνήμη έχει καταγράψει, αποδεικνύει με τρομακτικό τρόπο και επώδυνο την ύπαρξη και παρουσία του ενυποστάτου Κακού που οντοποιείται σε άθεο, αναίσχυντο, χυδαίο, εγκληματικό τρόπο υπάρξεως.

Η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και η καταδολίευση και άρνηση της ανθρώπινης μεταφυσικής και ο εγκλεισμός του ανθρωπίνου προσώπου στα όρια της ενδοκοσμικότητας έχουν περιβληθεί το στεφάνι της μοντέρνας αντίληψης όπως ξανασυνέβη πρόσφατα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με τη βορβορώδη διαφήμηση της ψυχοσωματικής εκτροπής και του ευτελισμού της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, ενώ η υπεράσπισι της ανθρωπίνης ελευθερίας και αξιοπρέπειας και του ανθρωπίνου ήθους υβρίζονται σαν συντηρητισμός, οπισθοδρόμιση, φονταμενταλισμός, ρατσισμός, γραφικότης και άλλα «εδώδιμα αποικιακά» που παράγουν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του συστήματος όπως τους αποκαλούν χυδαία τα αφεντικά τους.

Μία απλή περιήγηση στο διαδίκτυο αρκεί για να ξυπνήσει την υπνώττουσα συνείδηση όλων μας και να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα και την πνευματική μας υποθερμία και να κινητοποιήσει επί τέλους τις υγιείς πνευματικές δυνάμεις της Πολιτείας, του πνευματικού κόσμου και της Εκκλησίας μας για να παταχθεί αυτή η δυσώδης πραγματικότητα του Σατανισμού που δυστυχώς είναι παρούσα και στον σύγχρονο τρόπο υπάρξεως.

Στις 17/7/2009 με αριθμ. Πρωτ. 926 απευθυνθήκαμε στη Δ/νση δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για τις ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου που προπαγανδίζουν τον Σατανισμό, την Μαύρη Μαγεία, τις επικλήσεις δαιμόνων και τις ανθρωποθυσίες υποβάλλοντας και σχετική έγκλιση για τις αυτεπαγγέλτως διωκόμενες κατά τις οικείες διατάξεις του Ποινικού Κώδικος προπαγανδιζόμενες εγκληματικές πράξεις. Δυστυχώς ως εκ του αποτελέσματος προκύπτει και ως εκ της περιηγήσεως στο διαδίκτυο αποδεικνύεται δεν εισηκούσθημεν.

Με αφορμή το τραγικό αυτό συμβάν καλούμε και πάλι τους αρμοδίους να εφαρμόσουν επί τέλους τους νόμους της Πολιτείας και το Σύνταγμα της χώρας που απαγορεύουν για την ασφάλεια των πολιτών θρησκευτικές παραδοχές που αντίκεινται στη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη να παρέμβουν άμεσα για να παύσει ο χυδαίος προσηλυτισμός νέων ανθρώπων από τις ιστοσελίδες του αίσχους και του ψεύδους του Σατανισμού που εξυβρίζουν τον Πανάγιο Τρισυπόστατο Θεό και που τους μεταβάλλουν σε ψυχοπαθείς εγκληματίες και σε ετεροκίνητα νευρόσπαστα.

Αντιγράφω από μία τέτοια βρωμερή ιστοσελίδα σατανιστικού μίσους:

«Ο Σατανάς μας δίνει επίσης γνώση. "Οδηγώ στο σωστό δρόμο χωρίς κάποιο βιβλίο". Καθως μεταμορφωνόμαστε και αναπτυσσόμαστε, οι ζωές μας αλλάζουν προς το καλύτερο και γινόμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Μαθαίνουμε μέσω του Σατανά πως να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής και της μοίρας μας, αντί να είμαστε υπό το έλεος του πεπρωμένου. Μαθαίνουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες μας, χρησημοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής μας. Για να κάνουμε την αφοσίωση, πραγματοποιούμε μια επίσημη τελετή. Αυτό γίνεται με την ελεύθερη βούλησή μας. Κάνουμε μια επιλογή, σε αντίθεση με το να μας κουβαλήσουν σε μια Χριστιανική εκκλησία και να απαγγέλλουμε κονσερβοποιημένες προσευχές (κλεμένες και διαστρεβλωμένες από μάντρα της Ανατολής) μπροστα σε ένα μάτσο ηλίθιους. Με γνώση και έρευνα, μπορούμε να αποδείξουμε χωρίς αμφιβολία ότι ο ναζωραίος, "ιεχωβάς" και οι όμοιοί τους, είναι όλοι πλασματικοί χαρακτήρες, κλεμμένοι και προερχόμενοι απο διαστρεβλωμένες έννοιες, με σκοπό την αφαίρεση κάθε πνευματικής γνώσης έτσι ωστε μόνο καποιοι "επίλεκτοι" να μπορούν να κυριαρχήσουν στο κόσμο χρησημοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού... Επειδή πάρα πολλοί έχουν κατηχηθεί βίαια με αυτούς τους χαρακτήρες και ότι αντιπροσωπεύουν (τους Εχθρούς του Σατανά), τους αποκηρύσσουμε οριστικά στη τελετή αφοσίωσης. Αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ψυχολογικά υγιές και απελευθερωτικό. Το τελετουργικό μύησης είναι πολύ προσωπικό, εκτός και αν αποφασίσετε να συμμετέχουν και οι φίλοι σας, ή αν τη πραγματοποιήσετε πολλά άτομα μαζί».

Δεν χρειάζονται περισσότερες αναφορές στην παράνοια της σατανιστικής δυσωδίας, αυτό που χρειάζεται είναι άμεση επέμβαση και πνευματική εγρήγορση όλων μας και βέβαια χριστοποίηση και αγιασμός του κόσμου μας και κυρίως των παιδιών μας.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ


+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top