GuidePedia

0
pentapostagma.gr
xristos-diafimisi

Θα πρέπει να ομολογήσω ότι καμία έκπληξη δεν ένοιωσα όταν είδα στα κινούμενα σχέδια στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων το Γιώργο Σαμαρά να παρομοιάζεται με το Χριστό σε κωμικά στιγμιότυπα. Και δυστυχώς καμία έκπληξη δεν ένοιωσα όταν είδα το Σαμαρά-Χριστό να βάζει το πέναλτι και να σχηματίζει και με τα δύο του χέρια το σύμβολο του σατανά. Αν κάποιος θέλει να με χαρακτηρίσει γραφικό μπορεί να το κάνει, εγώ όμως είδα να γελοιοποιείται ο Χριστός μας και μετά να κάνει και με τα δυο Του χέρια -Κύριε ελέησον- το σύμβολο του ακατανόμαστου.

Αυτός είναι τελικά που θέλουν να μας πλασάρουν; Το γνωρίζουμε ότι προετοιμάζουν το δρόμο για τον αντίχριστο και τον περιμένουμε με ενδιαφέρον. Αυτοί όμως που μας ειρωνεύονται γι’αυτό θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Πλέον ούτε τα προσχήματα δεν τηρούνται.

Προσδοκώ από το Γιώργο Σαμαρά να κινηθεί κατά παντός υπευθύνου γι’αυτή την αισχρή και αντίθεη πράξη η οποία εμπλέκει το πρόσωπό του. Γνωρίζω φυσικά ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Αυτά είναι λεπτομέρειες για τους φανατικούς.

Ο Χριστός όμως θα έρθει να κρίνει τον κόσμο και αλοίμονο σε όλους μας. Και σε κάποιους οι οποίοι διασκέδασαν φτιάχνοντας τέτοια βίντεο.

Όσο για τη μπάλα του μουντιάλ, ας γίνουμε λίγο γραφικοί. Δεν ξέρω αν το 666 υπάρχει πάνω στη μπάλα, όμως η ομοιότητα με Σταυρό του σχεδίου πολύ πιθανόν να μην είναι σύμπτωση. Και νιώθω ειλικρινά πολύ άβολα να βλέπω αυτή τη μπάλα από πόδι σε πόδι…


Ιδού το βίντεο. Θαυμάστε το Χριστό που κάποιοι περιμένουν και μακάρι να μη ζούμε να τον δούμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top