GuidePedia

0

echedoros-a.gr
Συρία: Τηλεφωνικό μήνυμα από τον απαχθέντα μητροπολίτη Χαλεπίου
Η ιστοσελίδα του Ορθόδοξου Κόμματος του Λιβάνου- Orient- που διευθύνεται από το δικηγόρο και καθηγητή, Rodrigue Khoury, δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με την απαγωγή από την Αλ Κάιντα του επισκόπου Παύλου (Boulos) Yazigi.

Η ιστοσελίδα ανέφερε ότι μετά από περίπου μισή ώρα από την απαγωγή των επισκόπων Παύλου Γιαζίγκι και Ιωάννου Αμπραχάμ, ο επίσκοπος  της Ορθόδοξης Μητρόπολης του Χαλεπίου έστειλε μήνυμα σε ορισμένους από τους πιστούς του που έγραφε
« Η Αλ Κάιντα μας απήγαγε και θα μας πάει κάπου στην Τουρκία». Η ιστοσελίδα σημειώνει ότι η πληροφόρηση αυτή δίνεται για τις υπηρεσίες πληροφοριών και ασφάλειας και για την κοινή γνώμη του χριστιανικού κόσμου.

Αναφέρει, επίσης, ότι το μήνυμα αυτό έφθασε σε ένα μέλος του κόμματος που βρίσκονταν στην Ελλάδακαι το οποίο με τη σειρά του, το μετέφερε.

Ο Rodrigue Khoury δήλωσε ότι το υλικό αυτό το δημοσιοποίησε για να υπάρξει συνεργασία με τις τουρκικές αρχές σε αυτό το ανθρωπιστικό ζήτημα.

Για διευκρίνιση αυτού του δημοσιεύματος, «τα Γεγονότα»/ «αλ Χαντάθ» επικοινώνησαν με τον πρόεδρο του κόμματος της «Ανατολής», Ροντρίγκε Χόουρι, ο οποίος επιβεβαίωσε την εγκυρότητα των πληροφοριών.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top