GuidePedia

0


ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.GR | Μία φοβερή απάντηση μπρος τους Διεθνιστές και τους Κουλτουριάριδες, έρχεται από μακρυά, και συγκεγκριμένα από τον Αείμνηστο Μητροπολίτη Αυγουστίνο Καντιώτη, ο οποίος μέσα από έναν ακόμα πύρινο λόγο, αφήνει χωρίς φωνή εκείνους που προσπαθούν να ισοπεδώσουν την Πατρίδα μας, χαρακτηρίζοντας κάθε Πατριώτη, και κάθε Ελληνορθόδοξο Έλληνα Ρατσιστή ή Φασίστα'' Που άμα τους ρωτήσεις τι θα πει, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν να σου πούν''. Ένας Επίσκοπος που δεν φοβόταν τίποτα, αλλά αντιθέτως μίλαγε, και υπερασπίζονταν τα ιδανικά τούτης της Πατρίδας. Ακολουθεί η Απομαγνυτοφωνιμένη ομιλία του Αυγουστίνου Καντιώτη, ενώ στο τέλος του άρθρου υπάρχει και το ίδιο το ηχητικό, με την φωνή του. 

Ακούστε το ή διαβάστε το!




Είναι η Μακεδονία ελληνική εξ αρχαιοτάτων εποχών. και εις μάτην ονειρεύονται οι εχθροί ότι έχουν δικαιώματα. δεν έχουν κανένα δικαίωμα, εδώ είναι Ελλάς και το μαρτυρούν και τα βουνά και οι κάμποι και οι επιγραφές. 

Ακούω τους κουτλουριάδιδες, τους διεθνιστές. θα βγουν και θα πουν είναι ρατσιστής ο Δεσπότης. που άμα τους ρωτήσετε τι σημαίνει δεν ξέρουν.Τολμούν μόλις τονίσετε την πατρίδα, σκοτεινά πρόσωπα κάνουν προπαγάνδα γιατί θέλουν να μας κάνουν απάτριδες για να πέσουμε ευκόλως στα χέρια εκείνον που θέλουν να διαλύσουν την πατρίδα. 

Και αν οι Ρώσοι λένε μία φορά την μανούλα τους γλυκιά μας μάνα, εμείς χίλιες φορές έπρεπε να την λέμε με αυτόν τον τρόπο την πατρίδα μας. γλικιά μας μάνα. Γιατί όταν αυτοί ήταν στα δάση και έτρωγαν βελανίδια, εμείς φτιάχναμε Παρθενώνα και Αγιά Σοφιά. 

Το αίσθημα της πατρίδος διδάσκαλοι, ιερείς, άρχοντες, υπάλληλοι του κράτους δυναμώστε το, να κλείσουμε τα στόματα εκείνον που λέγουν στο μοναστήρι, εκείνος που είπε στο μοναστήρι μία φορά, δεν αναφέρω το όνομα του, ''δεν θα ησυχάσω αν δεν ιδρύσω Γαλλικό Σχολείο''.

 ΌΧΙ, εφόσον είμαστε εμείς εδώ επίσκοποι, εδώ θα μείνει ο τόπος Ελληνικός! Δεν μισούμε τα άλλα έθνη, η καρδιά μας είναι πλατιά σαν τον ουρανό και χωρεί όλα τα έθνη.Αλλά παρακαλώ, Διεθνιστή, Κουλτουριάρη έλα να ακούσεις τι λέει ο Χριστός''Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ'' Και όπως ο Χριστός αγάπησε την Πατρίδα του έτσι και εμείς πρέπει να αγαπάμε την Πατρίδα μας η οποία είναι η ωραιότερα πατρίδα του Κόσμου.  

Είναι η πατρίς η οποία δίδαξε τα ωραιότερα διδάγματα του κόσμου. [...] Σκοτειναί δυνάμεις θέλουν να διισθήσουν μέσα στην Πατρίδα μας.[...] Και την ζωή μας ακόμα να θυσιάσουμε για να μείνει η ΕΛΛΑΣ ολόκληρη και η Μακεδονία ΕΛΛΗΝΙΚΉ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top