GuidePedia

0
olasthnforaa.blogspot.gr
 Και όλα αυτά 10 Μέρες πριν την Επέτειο της 25 Μαρτίου

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.GR|Εβδομάδα τουρκικού πολιτισμού στον Αστέρα Βουλιαγμένης, αναφέρει είδηση από το protothema.gr


Η επέλαση των Οθωμανών επί του Ελληνικού Εδάφους αυξάνετε και φαίνεται δίχως σταματημό. Έπειτα από το Ξεπούλημα του Αστέρα Βουλιαγμένης σε Τούρκους επιχηρηματίες, ετοιμάζονται να μεταφέρουν το ''πολιτισμό'' τους όπως λένε, από τα Βάθη της Ανατολής στην.. Ελλάδα. Πράγματι, η Ελλάδα είναι η πρώτη μεταξή των χωρών που βιωσαν τον Τούρκικο Πολιτισμό. Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς, και πίνας, θανάτων και Βασανιστιρίων, τετρακόσια χρόνια η Ελλάδα πλημήρισε από Αγίους Μαρτύρους, και Ανωνιστές Ενόπλους, που ειροικά χάθηκαν για την Λευτεριά της Πατρίδας. Είκοση μέρες Μακριά για την επόμενη Επέτιο από το ένδοξο έτος του 1821.

Ίσως όμως να μην είναι αυτό που καταστά τραγική την Υπόθεση. Διαστάσης Τραγικότητος δείνει η Παραπάνω Φωτογραφία, όπως ο Καθένας μπορεί να διακρίνει, φαίνεται η Αγία του Θεού Σοφία της Κωνσταντινούπολης, την οποία και θέλουν να μετατρέψουν σε Τζαμί, με Θέα τον Βόσπορο. Για ποιον Πολιτισμό ομιλούμε; Για έναν σκοταδικό Πολιτισμό, που έκλεισε στην Αγκάλη του, και έπνιξε κάθε μορφή Ελληνικού Στοιχείου, από τον Άλλοτε ένδοξο και υπέρλαμπρο Πόντο, στην Άλλοτε Καπαδοκία, στην Άλλοτε πόλη του Πνεύματος, διανόησης και Κουλτούρας, την Σμύρνη, στην Τωρινή  Instambul την οποία όπως δηλώνει η Ονομασία προσπαθούν να την Εκτουρκέψουν, και να την Εξισλαμίσουν, ώστε να χαθεί η Υπερένδοξη Βυζαντινή Πόλη της Κωνσταντινούπολης και Άλωτε Βασιλεύουσας του Κόσμου. Προφανώς μιλάμε για έναν πολιτισμό, που εξολόθρευσε οποιαδήποτε μορφή ξένης ζωής σε μία Γη όπου με την Βία κατέκτησε πολεμώντας.

Και σήμερα κάποια Ελληνικά μέσα ενημέρωσης, προσπαθούν να δώσουν όμορφες διαστάσεις σε ένα έθνος που στο εσωτερικό του κρύβει ακόμα ένα τεράστιο μίσος προς την Πατρίδα μας. Η Είδηση από το πρώτο Θέμα, αναφέρει, πως θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής, μουσικές εκδηλώσεις, αλλά και πιάτα από την ''Αυτοκρατορική'' Κουζίνα της Τουρκίας. Πράγματι, μίας Αυτοκρατορίας που εξαπλώνετε και πάλι στην Πατρίδα μας, με την Ευγενική Χορηγία Πάντα της (Ανθε)Ελληνικής Κυβερνήσεως.   Το να έχουμε ψεύτικες ελπίδες για την δήθεν αγάπη της Τουρκίας προς την χώρα μας, μας καθιστά υπεύθυνους για αυτά που έρχονται στο μέλλον, αλλά και ειδικότερα μας καθιστά ενόχους στην σηνήδιση μας, όταν σε λίγες μέρες από σήμερα, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός θα σηκώσει το Λάβαρο της Επαναστάσεως, ξανά, εναντίων των Εχθρών μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top